Draag de juiste sportbh en voorkom klachten

03-07-2019 -

De noodzaak van een goede sportbh wordt door heel veel vrouwen vaak onderschat en afgeschoven als niet belangrijk. In de sportschool zie je maar al te vaak vrouwen, die niet de juiste bh dragen. Maar wist je dat je borsten tijdens het sporten heel veel te verduren hebben.

Bij iedere beweging die je maakt gaan je borsten zowel op en neer als van links naar rechts; ze maken als het ware een achtje en dat continue. Aangezien er geen spieren IN je borsten zitten worden alle bewegingen door je banden opgevangen en dat in een continue proces.

De banden eenmaal opgerekt kunnen zich niet herstellen en na verloop van tijd verslappen deze banden . Vergelijk het met een elastiek waar de rek uit is. Je borsten verliezen dus hun stevigheid. Denk niet: dat is voor mij niet van toepassing want ik heb toch geen grote borsten. Nee, ook kleine borsten hebben banden die het zwaar te verduren hebben.

Een sportbh is er oa om deze banden voldoende steun te geven, zodat je borsten minder kunnen bewegen en hun elasticiteit zullen behouden.

Sportbh’s zijn comfortabel, geven steun, zijn gemaakt van ademend materiaal dat het vocht niet vasthoudt, waardoor je dus geen schrijnende plekken op de huid krijgt.

Bij unieklingerie hebben we alvast een keuze gemaakt, zodat iedereen de juiste sportbh kan vinden. 

Sport comfortabel, houd je borsten stevig dus koop een sportbh........