Waarom een brazilian slip zo populair is.....

03-10-2019 -

 De Brazilian slip is overgewaaid vanuit Brazilië, waar vrouwen het model tijdens het Braziliaanse Carnaval al jaren dragen, omdat deze slip namelijk erg flatteus is voor je billen! Het is niet voor niets dat vrouwen over de hele wereld dit model nu zo graag dragen. De slip doet wonderen voor ieder figuur.

Als je een Brazilian slip draagt, lijken je billen slanker en je benen langer. Dit komt doordat de slip aan de achterkant hoger is uitgesneden dan shorts. Aan de voorkant sluit de slip van ten Cate mooi aan. Het ondergoed accentueert je rondingen en geeft de illusie van de zo geliefde “perzikvormige billen”.

ONZICHTBARE LUXE
De Brazilian slip bedekt ongeveer de helft van je billen. Soms is dit lastig, want je wilt natuurlijk niet dat de naden van je ondergoed zichtbaar zijn door je kleding heen! Er is daarom de grootste zorg besteed aan de afwerking van de slip.

Dit zorgt ervoor dat ook deze slip onzichtbaar is onder je kleding. Daar hoef je dus niet perse een string voor te dragen. Ideaal toch....? Comfortabel en je billen zien er ook nog eens fantastisch uit! Bovendien is de blend die er voor het TenCate Secrets ondergoed wordt gebruiktn van zijdezachte kwaliteit. Dat voelt als een tweede huid.

ULTIEME MATCH
De TenCate Secrets Brazilian slip is verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw, rood en taupe. Je vindt ‘m op onze webshop.  De Brazilian slip  is sexy en een echte mooimaker voor je billen.